Nya brillor!

Igår fick jag ett sms: "Hej, nu är dina glasögon klara för avhämtning. MVH Synoptik" Äntligen!
Har haft mina gamla glasögon i typ 100 år och dessutom är det fel styrka på dem så jag har inte använt dem så mycket som jag borde. Skäms på mig!
Därför fick jag i julklapp, av supersnälla farmor och farfar, ett par välbehövda nya glasögon.
Jag har så litet huvud så jag kan inte ha vad som helst, "vanliga" glasögon ser jätteklumpiga ut på mig så det är snudd på att jag får gå in på barnavdelningen.. Men efter mycket velande och provande så hittade jag tillslut de rätta. Har haft dem nu hela kvällen och jag trivs väldigt bra i dem! :)

Tyvärr får ni nöja er med en bild där jag är extremt trött, men det bjuder jag på för det är ju ändå brillorna ni ska kolla på!


Urusel bloggare!

Jag erkänner att jag är tvärdålig på att blogga! Vårat internet låg nere i dryga 2 veckor, men nu har det varit tillbaka ett tag och ändå kommer jag mig inte för att skriva något. Så är det ibland..

Vad har hänt sen sist då?
Jo jag har börjat jobba "på riktigt", det är lite fixande och trixande med hämtningar och lämningar på dagis men det går faktiskt bra. Känns rätt kul att jobba igen och jag trivs bra både med arbetskamrater och boende. Nu känns det helt rätt att jag är tillbaka inom vården igen.

Vi har sålt lilla Tudde (för er som inte vet så var det min lilla blåa Peugeot), och köpt en ny bil. Vi slog på stort och köpte oss en Ford Expolrer, cool som attan!

Jimmy har varit sjuk. Han blev liggandes i en riktigt ruskig magsjuka nu i helgen. Och eftersom jag jobbade så ställde gulliga mormis upp och var barnvakt åt Saga på lördagkvällen.
Jag var helt övertygad att vi skulle bli liggandes allihopa, men det var bara Jimmy som drabbades.

Jag har nu fått ny mailadress: [email protected]

  Nya bilen

För kännedom:

* Saga är sjuk. Hon har hög feber och kräks, det har pågått sen igår eftermiddag. Vi får i henne vatten och vätskeersättning, men mycket mer är det inte.

* Vi har bytt internetleverantör, därför är min mailadress ([email protected]) borttagen. Jag kommer att få en ny så småningom, återkommer om det. Tillsvidare kan ni maila på: [email protected]

* Vår hemtelefon fungerar inte. Om ni har försökt ringa till oss så har det förmodligen tutat upptaget. Detta har också att göra med byte av internetleverantör.
För det verkar vara himla svårt att göra något rätt på en gång. Det är felanmält och vi väntar på en tekniker. *suck*
Vill ni få tag i oss så ring på våra mobiler.

Annars är allt tipp topp! :)

RSS 2.0