Älskade barn!

Idag fyller vår älskade Saga 2 år. Kan inte riktigt fatta det.


Grattis gumman. Mamma och pappa älskar dig!


Sommarbilder

Eftersom jag publicerade bilderna från min möhippa så hade jag även tänkt att lägga ut bilder från Jimmy´s svensexa, men jag kan inte hitta dem i datorn! För höra med Jimmy var dom ligger så lägger jag ut dem en annan dag helt enkelt..

Lägger istället ut några bilder som är tagna under sommaren:

  Saga matar fåglar vid sjön Trekanten 

Saftkalas med Cornelia, Vendela, Livia, Natalia och Saga på Dalarö.
Mamma fyller 50 år!
Valparna sover
Jimmy, Saga och mormor väntar på tårtan




Det är jag som är frun..

Japp, bröllopet gick precis som det skulle och jag kan numera kalla mig för fru. Rätt coolt.

Vi hade en fantastisk dag och så här i efterhand så kvalar bröllopsdagen lätt in på en andraplats på listan "bästa dagen i mitt liv" (Saga´s födelse är såklart obesegrad och ligger tryggt på förstaplatsen).
Det var en lyckad dag i alla bemärkelser: båda svarade rätt i kyrkan, ingen (läs jag) snubblade, glada och mysiga gäster, god mat och dryck, fina presenter och många lyckönskningar. Alldeles perfekt!

Jag vet att ni suktar efter bilder från bröllopet, men jag har inte lyckats hova in alla ännu och jag vill lägga ut alla samtidigt så därför får ni nöja er med bilder från min möhippa!

Jag blev totalt överraskad och kidnappad av Meit, Karin och Sara.  Totalt överraskad av Meit och Karin (och Sara som såklart var med på noterna) som ringde på dörren och slängde på mig en hemmagjord slöja!

Jag fick order om att sätta på mig bekväma kläder, samt att packa en väska med badkläder, handduk och fina kläder.
Det lurades en del under färden, bla pratades det om att spela paintball (tack för att vi inte gjorde det!) samt att jag skulle åka till Utö, själv. Kul.
Väl framme på bryggan i Årsta Havsbad så sas det att jag skulle bada. Hallå badkruka! Meitan hoppade glatt i och eftersom jag hade bangat både paintballen och Utö så fick jag lite dåligt samvete så till kidnapparnas stora förvåning tog jag några klunkar av champangen, bytte om och klev i det kalla vattnet.
  Som ni ser så var det inte den soligaste dagen heller..

Efter badet gjorde vi lite annat smått och gott, och tillslut hamnade vi i Hammarby Sjöstad där jag leddes in i en port. Letade reda på en dörr där det satt ballonger och stog: "Mikaela´s Möhippa". Väl inne i lägenheten blev det såklart stort kramkalas och glädjetårar som rann. Som vanligt :)
Kramas med Liselott.
   Och gråter med farmor. (Och med de andra också men det kom inte med på bild..)
Skål!
Efter ett litet tag kom även min mamma och mormor som också var invigda i planen. Och jag som inte märkt nånting!
Vi åt gott snacks, skrattade och skålade många gånger.


När den äldre generationen (snyggt sagt va?!) hade gått så fick vi ungdomar fart. Vi bytte om och jag stylades av Karin och Sara. Vi skulle ut och äta..
Jag och Sara redo att gå ut.
Möhippe-gänget, utom Liselott som tar kortet!
Här är hon!

Vi åt en jättegod Thai-middag och drack mumsigt vin och hade urtrevligt!
Efter maten gick vi och drack drinkar. Strawberry Daquiri. Det var gott, just då iaf. ;)
Jag och Emma Jag, Liselott och drinkarna.
Sara och Karin.
Det här var den sista bilden som togs den kvällen. Det var nog lika bra det.

Jag hade verkligen en kanonkväll och det har jag tjejerna att tacka för. Jag hade verkligen INGEN aning om att de planerade hippan! Jäkla typiskt var dock att Elin var sjuk och Linda var i London, men ni fanns i mina tankar under kvällen ändå!
Tack snälla Sara, Liselott, Karin och Emma för en fantastisk dag och kväll. Tack även Meit, mamma, farmor och mormor för att ni var med oss ett tag! 
(Utan att överdriva så kan jag säga att jag mådde lite dåligt när kvällen var slut, för att inte tala om dagen efter, men det är en annan historia som jag inte tänker skriva om här..;))

 

Nedräkning

Först och främst: Tack för alla lyckönskningar. Ni är så söta allihop :)

Så här med 2½ dag kvar till bröllopet så är det en del att pyssla med.
Idag har vi betat av Ikea, Systembolaget och Ica Maxi. Just nu är Jimmy och hans långe, starke vän Mike iväg och hämtar allt porslin till fredagen.
Imorgon förmiddag kommer min efterlängtade tärna Sara, då ska det provsminkas och vi ska försöka hitta en bra frilla.
Sen ska Jimmy och kocken iväg och handla all mat, efter det ska det inhandlas papper till menyerna som sedan ska skrivas ut och klippas till. + att det ska ringas X antal telefonsamtal och fixas med annat småplock.

Det känns som att läget är under kontroll just nu, men fråga mig imorgon eller på torsdag så har jag säkert ändrat uppfattning. ;)

RSS 2.0