Anledningen..

Som ni har märkt så har bloggen inte blivit så uppdaterad som den borde.
Förut har jag bara haft "bloggtorka", men nu har jag faktiskt en anledning. De flesta vet redan om det men det känns som att det är dags att nämna det här i bloggen också.

Jag och Jimmy ska nämligen gifta oss! Den 8:e augusti blir vi man och fru. På riktigt!

Även fast jag har haft (och har) urbra hjälp av Emma så är det är en hel del pysslande och planerande kvar. Så ni kanske har överseende med att bloggen blir lidande ett tag till..?!

Sommarlov.

Saga har sommarlov. Sitt allra första dessutom. Det är ju stort :) (Förra sommaren var ju jag fortfarande mammaledig så det räknas inte som "lov" direkt.)
I fredags var det avslutning hos dagmamman, då hade dom haft extra mys med god mat och snask till mellis. Med sig hem fick alla ett gruppfoto på alla barnen så de inte ska glömma bort varandra under sommaren, ganska sött tycker jag. Saga tittar iaf på sitt foto varje dag och pekar på barnen och säger deras namn.

Den här veckan blir det pussel hit och dit med Saga eftersom både jag och Jimmy jobbar, men imorgon och på fredag fm ska hon vara med sin mormis så det löser sig rätt bra ändå. Nästa vecka börjar Jimmy sin semester så då är det lugnt. Själv jobbar jag ytterligare en vecka men sen jävlar ska det semestras och mysas!

Igår hade vi eftermiddagsbesök av Emma, Max och Meya, då var det full rulle och uppvisning av alla leksaker kan jag säga. Jag var mer än trött när de åkte och svor på att Saga aldrig ska få ett syskon. (Tack för igår Emma, det känns som att vi kom en liten bit på vägen iaf ;))

Idag har vi haft lunchdejt med Becca och Alicia, samt Jenny och Wiggo. Becca stog för smarrig lunch (som jag fräckt hade beställt) och jag hade med mig kaffe och nybakad sockerkaka. Detta packade vi ner i vagnarna och letade upp en mysig lekpark där vi satte oss och åt. Mycket trevligt och gott, bortsett från att det snudd på blåste storm och var askallt! Bilder från dagen kommer senare. Tack så mycket för idag tjejer, hoppas ni får en trevlig semester!

Några grattis:

Först och främst vill vi gratta min Faffa i efterskott!
Han fyllde 75 år igår och bjöd på ett väldigt trevligt och välsmakande kalas.
Tack och grattis ännu en gång!




Vi vill även säga grattis till mamma´s ögonsten,
Phoma
som i tisdags blev stolt mamma till
10 stycken söta Dalmatiner valpar.

RSS 2.0