Måndag igen..

Så var det måndag igen och pappan är tillbaka på jobbet. Trist! Men vi har haft en bra helg så vi ska inte klaga egentligen..

På lördagen stog det 4-årskalas på dagordningen. Olivia fyllde år i tisdags och skulle nu firas med buller och bång :) Kaffe, bullar, tårta och saft i mängder, och allt hembakat och jättegott såklart!
Saga hade så fullt upp med att leka med Victor och hålla koll på Olivia så hon hade inte ens tid att fika. Saga och Victor funkar jättebra ihop nu, Victor tar liksom hand om Saga och ser till att hon inte stoppar små saker i munnen, hjälper henne att styra när hon kör dockvagnen så hon inte kör in i väggen, hjälper henne om hon råkar ramla, "läser" böcker och plockar fram leksaker åt henne. Ursött!
Efter kalaset var vi lika trötta hela familjen så vi åkte hem till Jimmy´s bror, Conny, och gluffsade i oss hemkörd pizza och cola. Det blev en dag i osundhetens tecken alltså! Men gott var det! ;)

  Barnen leker med bondgården. Saga lyckades få i sig en bulle iaf :)

På söndagen (igår) hade vi finfint främmande, Saga´s farmor och hennes Börje var nämligen på Stockholmsbesök och de ville självklart komma och hälsa på oss! Vi har inte setts sen april, eftersom sommartrippen inte blev av, så det var verkligen kul att ses igen. Dom var mäkta imponerade över Saga´s utveckling eftersom hon bara var en plutt sist. Mycket kramar och gos mellan farmor och Saga blev det iaf! :)
På eftermiddagen skulle Jimmy hjälpa Thomas att agera flyttkarl så jag och Saga åkte till min fammo och faffa! De behövde lite hjälp med handling, och vi ville ha fika!

 KRAM!


Kommentarer
Postat av: Lillasysteryster

En aktiv helg minsann! Coolt med ytterligare en fyraårig Olivia :-)

2007-10-08 @ 20:28:22
URL: http://lillasysteryster.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0