I farten!

Nu har vi haft ett par aktiva dagar minsan!
Igår tog vi med oss mormis och Pim-Pim (taxen) och åkte in till den Stora Staden för att hälsa på min mormor. Vi har inte träffats sen hon flyttade hem från landet för 3 veckor sedan så det var mysigt. När vi var hemma hos henne sist så var Saga bara en liten plutt så hon tyckte det var extra roligt att utforska en helt ny plats med spännande saker!
Efter att vi hade fikat så tog vi en liten promenad. Det skojigaste för Saga just nu är att hålla i Pim-Pim´s koppel när hon sitter i vagnen. Och den uppgigten tar hon verkligen på fullaste allvar! Hon håller så hårt i kopplet så att knogarna vitnar. Men som tur är så är mormis mellanhand på kopplet så inte Saga rycks ur vagnen om han får syn på nåt.
På vägen hem stannade vi på favostället i Hökarängen och köpte med oss Kinamat. Mums!

Iförmiddags packade vi ihop oss och åkte ut till Solna för att hälsa på Nina, Thelma och lilla nytillskottet Melvin!
Tjejerna lekte, vi åt lunch och Melvin bara sov och sov. Som tur var så vaknade han lagom till det att Saga och Thelma började bli dyngtrötta och vi var på väg hemåt. En underbart söt liten kille som är sin syster upp i dagen!

Ikväll bjuds Jimmy på middag av jobbet. Dom firar nåt 10-årsjubileum och det skulle firas på en restaurang inne i Gamla Stan. Duktiga, skötsamma Jimmy tog bilen in så han kommer nog inte hem så sent. ♥

Kommentarer
Postat av: Fammo o Faffa

Härligt att ni håller i gång och gör roliga saker! Kan berätta att Mormor var jätteglad över besöket
Krmar från oss!

2007-10-23 @ 22:00:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0