Bajsinlägg

Det här inlägget hade jag tänkt skulle innehålla bajs, eller snarare avsaknaden av bajs. Men så kom Saga inknatandes med blöjan full av den varan så då är problemet löst (eller hårt iofs..), för tillfället iaf.

Saga har alltid varit mer åt det fasta hållet vad gäller hennes bajs. Men nu sista tiden är det väldigt hårt. Hon kan sitta och kämpa ett bra tag och så ploppar det bara ut nån enstaka, stenhård liten kula. Känns inte så okej faktiskt.

Har nu hållt på i 2 månaders tid att gå över från Majsvälling till Mild Fullkornsvälling (hon står sig inte alls länge på Majsvällingen). När jag tidigare har försökt byta ut välling så har magen protesterat, därav den låååånga introduktionen på 2 månader..

Hon äter hyfsat grovt bröd till frukost (oftast med messmör på) + gröt. Äter nån slags grönsak till varje måltid. Dricker hyfsat bra med vatten. Är kanske lite dålig med att ge henne frukt..

Så har ni kloka mammor (och pappor) några bra tips på hur jag håller igång hennes mage?


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Ge henne russin, päron, väldigt mogna bananer. Blanda i katrinplommonpuré i yoghurten. Ge inte tex majs, bananer, morötter eller blåbär soom är stoppande.

2007-10-17 @ 14:31:53
URL: http://www.rebeccas.se
Postat av: Lillasysteryster

Vi hade samma problem med Olivia och ibland var det riktigt illa. Sådana gånger fick vi ta till laxeringsmedel... Inte skoj alls.

Tyvärr har jag inget universalmedel som funkar. Vissa barn verkar ha trög mage helt enkelt! Vätska är väl det viktigaste, utan mkt vätska har fibrer ingen som helst effekt på tarmen.

2007-10-17 @ 19:01:01
URL: http://lillasysteryster.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0