Traditionsstart

Idag har vi haft finbesök i form av Gudmödrarna!
Nästa helg är det ett år sedan Saga döptes, så nu meddelade de att de tänker starta en ny tradition. Nämligen att varje år på Saga´s dopdag så ska de hitta på något skojigt tillsammans med henne. Det är deras dag liksom. En väldigt fin gest som känns jättebra!
(Nu föll det sig så att både Liselott och Karin är borta på annat håll nästa helg så de passade på att komma till oss idag istället, och därför fick jag och Jimmy vara med även fast det var deras dag..)

Vi hade i alla fall mysigt och det tog ett litet tag innan nyvakna mammiga Saga tinade upp, men sen var det full rulle. Gudmödrarna är ju så knasiga och busiga! :)

Vi skickade iväg Jimmy att handla medan vi tjejer byltade på oss och gick till parken. Vet inte om Karin eller Saga hade roligast ett tag.. Det gungades både på hästar och i gunga, samt undersökning av snö och annat krafs på marken gjordes grundligt.
När vi kom hem frusna, blöta och megahungriga så hade Jimmy fixat super smarrig mat till oss. Det var två olika kycklingar, potatissallad, hemmagjord tzatziki, hummus, tomater, gurka, mozzarella, melon och varma pitabröd. Gissa om det var gott och uppskattat!

Tack för en mysig dag tjejer!




 Saga och Gudmor K har superkul i lekparken!

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Myspys!

2007-11-19 @ 22:33:03
URL: http://www.rebeccas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0