Måndag..

Dagisdagen har gått alldeles toppen idag. Avlämnandet gick som vanligt bra, sen hade hon blivit lite ledsen på förmiddagen men när de gick ut på gården så blev allt bra igen. Där hittade hon nämligen en väldigt intressant vattenpöl som hon placerade sin lilla galonklädda rumpa i. Och där satt hon och slog med händerna och sparkade med fötterna så det stänkte för fullt, urkul!
Vid lunch hade tryckt i sig två portioner med pastagratäng och broccoli. Man blir tydligen hungrig av att sitta i vattenpölar ;)
Hade inte heller varit några problem vid vilan heller. Fröken Linda hade legat bredvid Saga och killat henne på pannan så hade hon somnat efter några få minuter. När jag kom dit vid 14 tiden så var hon ganska precis nyvaken, hade då sovit i 1timme och 45 min.
Där släppte den klumpen från min mage kan jag säga. Var ju orolig att hon inte skulle sova så bra och därmed komma hem och vara dyngtrött.. Allt som allt så var Fröken Linda (och Saga också verkar det som) nöjd med dagen och tycker att det går jättebra.

På vägen hem från dagis så åkte vi förbi Jimmy på jobbet, han hade nämligen köpt en cool pulka till Saga. Nu väntar vi ivrigt på nästa snö så vi kan ut och fara! (I brist på snö så går det även bra att åka pulka på hallgolvet här hemma, det har testats av far och dotter nu ikväll..) 

Kommentarer
Postat av: Fammo o Faffa

Vilken härlig Saga!!!! Och vilka härliga föräldrar!!!

Kramar från oss!!!

2007-11-19 @ 21:51:07
Postat av: Lillasysteryster

Vad skönt att det har gått bra! Det är faktiskt förvånande hur bra de flesta barn anpassar sig till dagislivet. Man tror ju att man ska vara oumbärlig som förälder, men så är inte fallet ;-)

2007-11-19 @ 22:06:56
URL: http://lillasysteryster.blogspot.com
Postat av: Rebecca

Vad skönt att det har funkat bra!

2007-11-19 @ 22:32:22
URL: http://www.rebeccas.se
Postat av: Sara

visste vi ju hela tiden att dagis skulle gå bra... mm pulka inne niiice nu ska jag utå promenera kramisar

2007-11-20 @ 09:07:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0