Tvättråd

Saga´s favvo just nu är mandariner. Det är ju jättebra, gott och nyttigt liksom.
Men det blir sånna jäkla fläckar och jag får inte bort dem i tvätten. X antal tröjor är förstörda och det känns inge vidare kan jag säga. Nån som har något fiffigt tips på hur man får bort mandarinfläckar??

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Vill jag också veta! Tricket för tillfället när jag inte har haklapp och inte vill att hon ska kladda ner sig är att först bita av ena halvan själv och sen stoppa andra i Alicias mun. Men så kan man ju inte göra jämt.

2007-12-31 @ 00:11:46
URL: http://www.rebeccas.se
Postat av: Mikaela

Becca - Så har jag också börjat göra, på så sätt får in inte i sig så mycket heller. Om hon fick bestämma så skulle hon äta typ 5 åt gången :/
Det jag har läst är att man ska skölja upp i kallt vatten och sen tvätta i maskin direkt, men det funkar ju inte heller jämt! Nä fram med een mirakelkur tack!

2008-01-01 @ 13:15:01
Postat av: Lillasysteryster

Jag har inte heller något bra tips! Många kläder har blivit förstörda pga diverse fläckar... Diskmedel på fläcken (gnugga inte!)och sedan direkt in i maskin är väl det som funkat bäst genom åren. Tabort är en annan favvo. Vanish tycker jag värdelöst och galltvål likaså (fast det finns dem som hyllar dessa två).

2008-01-01 @ 14:48:11
URL: http://lillasysteryster.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0